Asset 3
Kevin Kos

Kevin Kos

29 let
Svet koktajlov je tako obširen in bogat, da začnite čim prej.

Čeprav je moja gostinska pot stara že 14 let, sem se z barmanstvom resneje začel ukvarjati pred 6imi leti in sicer v lokalu v Rogaški Slatini, ki ga ima v lasti moj bratranec kateri me je naučil prve prijeme z barsko opremo.

Najljubših koktajlov je več. Vsak ima svoje mesto v svojem delu dneva ali priložnosti. Če pa se moram odločiti samo za enega, je vsekakor to Negroni, saj obožujem italijansko kulinariko. Torej koktajl, katerega je pred 100 leti prvi popil Grof Camillo Negroni.

Najboljši koktajl sem popil v Londonu in sicer Gibson bar. Šlo je za koktajl Gibson, kateri je bil postrežen z domačimi vloženimi šalotkami. Sicer mi ostali koktajli, ki so si jih naročili kolegi barmani iz tega bara niso preveč sedli, sem pa jaz zadel terno pri tem izboru.

Največji dosežek moje kariere je vsekakor to, da se lahko Niagara Cocktail Bar pohvali z naborom najboljših barmanov v Sloveniji, ki pridno kažejo svojo moč na raznih tekmovanjih. Kreacija na katero pa sem najbolj ponosen pa bo Senorita Picante. Koktajl, kateri mi je popeljal na Havana Grand Prix na kubo .

Spirit po moji izbiri je Tequila. Ves vložen trud pri dolgotrajnem gojenju Agave, ter destilaciji same 100% agave se občuti v vsaki kapljici tega prečudovitega destilata.
Sporočilo je naslednje: Svet koktajlov je tako obširen in bogat, da začnite čim prej. Pred vami je še dolga pot užitkov, razvajanj ter druženj z prijatelji.

Unknown Taste.

Unknown Taste je dogodek katerega udeležbe ne boste obžalovali. Gre za 3hodni tematski meni koktajlov ob katerih boste spoznali svoje še neodkrite čute. Barman Kevin Kos vam bo vsak četrtek zvečer pripravil tri različne koktajle, ki jih povezuje zanimiva zgodba.

Nočni segment