Asset 3

Topli napitki

Vsak delovnik od 8.ure zjutraj in vse tja do 24.ure, Vas postrežemo z odličnimi toplimi napitki (kave Illy, čaji Dilmah, ekskluzivne vroče čokolade, kuhano vino, ipd…). Večina naših natakarjev, ima opravljen tudi izpit bariste, zatorej še razlog več, da pridete poskusit najboljšo kavico v mestu.

Hladni napitki

Ker prisegamo na sveže in domače, pri nas ponujamo tudi različne izpeljanke domačih ledenih čajev, sveže stisnjenih naravnih sokov, limonad, brezalkoholnih cocktailov, ipd…na voljo je seveda tudi širok spekter vin, penin, piva in ostalih ustekleničenih pijač.

Cocktaili

Za cocktaile pri nas skrbi 5 odličnih barmanov, nekateri izmed njih se lahko pohvalijo tudi z nazivom zmagovalec lokalnih ali državnih prvenstev, dva tudi z nastopi na mednarodnih in svetovnih tekmovanjih. V Niagara cocktail baru, lahko naročite tako klasične kot tudi najbolj ekskluzivne in signature cocktaile. Imamo pester izbor najboljših cocktailov v mestu, zatorej vljudno vabljeni na razvajanje brbončic in druženje s prijatelji ob svetovnih okusih vrhunskih cocktailov.

Prigrizki

Postrežemo Vam z odličnim toplim sendvičem, toastom ali hrustljavim rogljičkom.

Nočni segment