Asset 3
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
O nas

O nas

Niagara cocktail bar - že od leta 1995.

Smo najstarejši cocktail bar v Mariboru, saj delujemo že od leta 1995 in od takrat slovimo po najboljših cocktailih v mestu, prijetnem ambientu ob zavetju reke Drave ter mariborskega Lenta, vrhunski dnevno nočni ponudbi in zagotovljeno najboljših nočnih zabavah ob vikendih.

Že 24 let Vas med tednom razvajamo s širokim izborom pijač (kave, domači ledeni čaji, cocktaili & signature cocktaili, ekskluzivne žgane pijače in penine) in prigrizkov (sendviči, toasti, ipd…), med vikendi pa skrbimo za nepozabna druženja in tematske zabave z dj-i in glasbenimi gosti skozi vso noč.

Naša posebnost so tematski cocktail popoldnevi/večeri ter prijetna druženja s prijatelji ob najbolj ekskluzivnih signature cocktailih, katere pripravljajo naši vrhunski in že večkrat tako z državnimi kot tudi mednarodnimi priznanji ter zmagami nagrajeni barmani.

Vljudno vabljeni na prijetno razvajanje v naš ambient Niagara cocktail bara.

Ponudba

Našo odlična dnevno ponudbo sestavljajo vrhunski cocktaili, skrbno pripravljena topli in hladni napitki ter prigrizki.

Barmani

V Niagara cocktail baru smo zelo veseli, da se lahko pohvalimo s kar 4 vrhunskimi barmani, ki v našem baru pripravljajo najboljše, najbolj ekskluzivne in signature cocktaile na svetovni ravni. Vsak od naših barmanov ima za seboj že kar nekaj izkušenj, prav tako tekmovanj, nekateri izmed njih se lahko pohvalijo tudi že z laskavimi nazivi državnih prvakov ali tekmovanji na mednarodnih prvenstvih v tujini.

Z veseljem Vam prestavljamo naše 4 barmane:

NAJEM BARMANA

Pri nas lahko najamete tudi vrhunskega barmana, ki bo s svojim znanjem in najboljšimi cocktaili, popestril vaš dogodek ali srečanje. Za več informacij ali ponudbo, smo dosegljivi na email naslov: info@niagara.si ali na telefonski številki 02 250 25 20.

Kontakt

Zaposlitev

Zaposlitev

  • Si želiš postati oseba, na katero ljudje gledajo s spoštovanjem?
  • Si želiš postati virtuoz na svojem področju?
  • Si želiš mešati različne okuse?

Potem si želiš postati BARMAN!

V Niagara coctail baru zaposlimo 2 barmana ali barmanki.

Delovne izkušnje niso pogoj, pogoj je dobra volja, prijaznost, nasmejanost, simpatičnost, pripravljenost na izobraževanja, osebno napredovanje …

Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim obdobjem 3 mesecev.

Ob zaposlitvi vas na naše stroške izobrazimo v Barmanski akademiji, ki je ustvarila že številne odlične barmane, ki so osvojili razna državna barmanska tekmovanja in veljajo za najboljše in najbolj priznane v Sloveniji. V barmanski akademiji vas bo izobraževal svetovno znani in priznani barman Kevin Kos.

Življenjepis pošljite na zaposlitev@niagara.si

Rezervacije

Rezervacije

Kapaciteta lokala in število miz v Niagara cocktail baru, je omejeno.
Pohitite in rezervirajte svojo mizo preko spodnjega rezervacijskega obrazca.

Rezerviraj
Niagara Cocktail Bar
Ulica talcev 24
2000 Maribor
Slovenia
Nočni segment