Asset 3
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar
Niagara Cocktail Bar

Ponudba

Cocktaili

Za cocktaile pri nas skrbijo 4 odlični barmani, nekateri izmed njih se lahko pohvalijo tudi z nazivom zmagovalec lokalnih ali državnih prvenstev, dva tudi z nastopi na mednarodnih in svetovnih tekmovanjih. V Niagara cocktail baru, lahko naročite tako klasične kot tudi najbolj ekskluzivne in signature cocktaile. Imamo pester izbor najboljših cocktailov v mestu, zatorej vljudno vabljeni na razvajanje brbončic in zabavo s prijatelji ob svetovnih okusih vrhunskih cocktailov.

Boati

(steklenica žgane pijače + brezalkoholna pijača)

Na voljo imamo veliko število boatov, ki jih lahko naročite pri natakarju, ki je zadolžen za postrežbo vaše mize. Zraven klasičnih boatov, so na voljo tudi premium boati. Ob rezervaciji mize, je obvezen nakup boata po izbiri.

Tematski dogodki in koncerti

Vsak vikend v Niagara cocktail baru pripravljamo nočne dogodke ob petkih in sobotah. Petki so prvotno namenjeni tematskim dogodkom, na katerih po navadi zraven naših rezident dj-ev, gostimo tudi glasbene goste iz Slovenije in tujine, ter tudi ostala bolj znana dj imena iz evropske in svetovne scene. Sobote so namenjene komercialnim večerom z rezident dj-em, ki jim občasno prav tako dodamo tematiko in popestrimo zaključek vikenda z nastopom saksofonista, violinista ali elegantne in privlačne plesne animacije.

Praznovanja

V Niagara cocktail baru, ponujamo tudi možnost različnih praznovanj. Za več informacij ali ponudbo, smo dosegljivi na email naslov: info@niagara.si ali na telefonski številki 02 250 25 20.

  • praznovanje rojstnega dne (obvezen predhoden dogovor)
  • praznovanje dekliščin in fantovščin (v primeru organiziranega praznovanja, obvezen predhoden dogovor)
  • VIP rezervacija (možnost zakupa celotnega VIP prostora, zasebni natakar in ponudba premium pijače. Obvezen predhoden dogovor) zakup lokala za zaključene družbe & zabave (možnost zakupa celotnega lokala in all-inclusive ponudba hrane in pijače. Obvezen predhoden dogovor)
  • vaš dogodek v Niagari (za vas uredimo vse potrebno, da svoj dogodek pripeljete v najbolj znan dnevno nočni lokal v Mariboru)
  • brezplačno parkiranje (gosti Niagare ste deležni brezplačnega parkiranja v parkini hiši CITY)

Dogodki

V Niagara cocktail baru vsak vikend ob petkih in sobotah pripravljamo nočne dogodke.

Petki so prvotno namenjeni tematskim dogodkom, na katerih zraven naših rezident dj-ev, gostimo tudi glasbene goste iz Slovenije in tujine, ter tudi ostala bolj znana dj imena iz evropske in svetovne scene.
Sobote so namenjene komercialnim večerom z rezident dj-em, ki jim občasno dodamo tematiko in popestrimo zaključek vikenda z nastopom saksofonista, violinista ali elegantne in privlačne plesne animacije.

Kontakt

Zaposlitev

Zaposlitev

Te zanima delo v najboljšem dnevno nočnem lokalu v Mariboru? Ali ta zanima samo nočno delo?

Pošlji nam svoj CV na email naslov: zaposlitev@niagara.si in mogoče si prav ti tisti/a, ki boš del odličnega Niagarinega teama.

Rezervacije

Rezervacije

Kapaciteta lokala in število miz v Niagara cocktail baru, je omejeno.
Pohitite in rezervirajte svojo mizo preko spodnjega rezervacijskega obrazca.

Rezerviraj
Niagara Cocktail Bar
Ulica talcev 24
2000 Maribor
Slovenia
T: 02 250 25 20
E: info@niagara.si
W: www.niagara.si
Dnevni segment