Asset 3
Lovro Vetrih

Lovro Vetrih

25 let

Sem izkušen barman z več kot štirimi leti izkušenj pri pripravi koktajlov. Pri svojem delu sem osredotočen na zagotavljanje najboljših izkušenj za goste, vedno iščem nove načine za izboljšanje svojih spretnosti in znanja o pijačah. Moj najljubši koktajl je Vieux Carré, ki odraža moj okus za kompleksne in rafinirane pijače.

Sodeloval sem na številnih tekmovanjih, kjer sem dosegel odlične rezultate. Na svojem prvem tekmovanju v Niagari sem dosegel 2. mesto. Na mednarodnem tekmovanju v Beogradu sem s cocktailom Romeo and Dunja osvojil 3. mesto, medtem ko sem na Citadelle tekmovanju v Sloveniji, s cocktailom Smash the Berry, prav tako osvojil 3. mesto. Posebej ponosen sem na svojo prepoznavnost na Monin Cup 2024, kjer sem s cocktailom The Aftertaste, ki vključuje moje najljubše sestavine (ananas, zeleni čaj, rum in kamilico), dosegel izjemen uspeh.

Med mojimi najbolj nepozabnimi trenutki v karieri je bilo potovanje v Atene, kjer sem z mentorjem Kevinom Kosom, v baru The Clumsies, spil najboljši cocktail, sestavljen iz vodke, coleslaw zelja, rozin in pistacije. Ta izkušnja me je navdihnila, da vedno iščem in ustvarjam inovativne kombinacije okusov za svoje goste.

Spirit po moji izbiri je rum, saj mi je všeč njegov edinstven okus. V vsakem požirku tega čudovitega destilata se odraža moje navdušenje nad njegovo bogato aromo in kompleksnostjo okusov. Svet cocktailov je z rumom še bolj raznolik in privlačen, zato se veselim raziskovanja njegovih možnosti in ustvarjanja nepozabnih cocktailov.

Liquid Fusion

Poleg tekmovanj, lahko poskusite moje cocktaile tudi na četrtkovih dogodkih v Niagari z naslovom Liquid Fusion, kjer predstavljam svoje lastne kreacije. Ti cocktaili so poznani po tropskih okusih in uporabi modernih tehnik, kar jih naredi edinstvene in priljubljene med obiskovalci.

Nočni segment